Welcome in NÁDAS PANZIO

Engedje meg, hogy bemutassuk a Tisza-tó mellett fekvő Nádas Pihenőpark nyújtotta lehetőségeket és a kibővült szolgáltatásokat, melyek között minden évszakban talál Önnek megfelelőt.

A családosan kikapcsolódni vágyókat szabadtéri medence, napozóterasz, szauna, mini golfpálya, műfüves sportpálya és a Tisza-tó csodálatos vízi világa várja.
Egyéni igénye szerint az alábbi programokat is megszervezzük Önnek: lovaglás, pusztakocsikázás, csónaktúra, Tisza-tavi tanösvény látogatás, kerékpártúra, offroad vagy terepjáró túra, valamint madármegfigyelés a Hortobágy és a Tisza-tó festői vidékein.

Pihenőparkunk megfelelő helyszín céges rendezvény, csapatépítő tréning vagy tárgyalással egybekötött céges buli lebonyolítására.
Családi rendezvények – eljegyzés, esküvő, ballagás, születésnap – lebonyolítását is vállaljuk.

Szobáink

Panziónkban három különböző szoba áll kedves vendégeink részére: családos vendégeinknek a két hálószobás apartmanjainkat, pároknak a két ágyas stúdiószobáinkat, a baráti társasággal érkezőknek pedig a főépület adta kiváló lehetőséget ajánljuk. Az alábbi gombra kattintva bővebb információt kaphat a szobáinkról.

Szolgáltatásaink

Reggeli

A szoba árában magában foglalt reggelivel a hagyományos magyar konyha ízeit kívánjuk feleleveníteni.

Park

A Nádas Panzió egy hektár kellemes, parkos területen fekszik, ahol akár kerti sütögetésre, akár egy romantikus naplemente eltöltésére is alkalmuk nyílik.

Ingyenes Wifi

A hozzánk látogatók számára biztosítjuk a széles-sávú internet elérést.

Medence

Medencénk vizét napkollektorok segítségével állandóan kellemes hőmérsékleten tartjuk, ami nem csak megújuló energiaforrás, de biztosítja vendégeink számára a gondtalan fürdőzést.

Műfüves Sportpálya

Az aktív kikapcsolódás kedvelőinek biztosított egy műfűvel borított sportpálya amely alkalmas többek között teniszezésre, futballozásra és kosárlabdázásra.

Kerékpár Bérlés

A Tisza tavat egy kiváló minőségű kerékpárúton egy egész napos program keretében körbe lehet kerekezni, ehhez biztosítunk felszerelést kedves vendégeinknek.